![]() |
Pasta de peste | FOTO : Mariana Mateescu |
Ingrediente:
1 cutie mare de macrou in suc propriu sau in ulei
200 g maioneza facuta in casa
1 ceapa mica
sare dupa gust, piper
Mod de preparare:
Cutia cu peste se desface si se pune la scurs intr-o sita. Dupa ce s-a scurs bine se marunteste cu furculita sau blenderul vertical( atunci va iesi foarte fina pasta), se amesteca, intr-un castron, cu maioneza, ceapa tocata cat mai fin, sare si piper, dupa gust.
Se omogenizeaza bine compozitia si se da la rece in frigider.
Este o pasta gustoasa, care poate fi servita la micul dejun tartinata pe o felie de paine prajita, presarata cu piper.
Sunt convinsa ca o veti adora, noua ne place foarte mult.
Pofta buna!
GALERIE FOTO :
![]() |
Pasta de peste | FOTO : Mariana Mateescu |
![]() |
Pasta de peste | FOTO : Mariana Mateescu |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu