miercuri, 22 octombrie 2014

Pasta de peste






Pasta de peste     |    FOTO   :   Mariana Mateescu






Ingrediente:



1 cutie mare de macrou in suc propriu sau in ulei
200 g maioneza facuta in casa
1 ceapa mica
sare dupa gust, piper





Mod de preparare:



Cutia cu peste se desface si se pune la scurs intr-o sita. Dupa ce s-a scurs bine se marunteste cu furculita sau blenderul vertical( atunci va iesi foarte fina pasta), se amesteca, intr-un castron, cu maioneza, ceapa tocata cat mai fin, sare si piper, dupa gust.
Se omogenizeaza bine compozitia si se da la rece in frigider.

Este o pasta gustoasa, care poate fi servita la micul dejun tartinata pe o felie de paine prajita, presarata cu piper.
Sunt convinsa ca o veti adora, noua ne place foarte mult.

Pofta buna!






GALERIE FOTO :






Pasta de peste     |    FOTO   :   Mariana Mateescu


Pasta de peste     |    FOTO   :   Mariana Mateescu







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu