miercuri, 8 octombrie 2014

Salata de macrou afumat






Salata de macrou afumat    |     FOTO   :  Mariana Mateescu







Ingrediente:

2 buc batog de macrou afumat
4-5 cartofi fierti in coaja
1 ceapa
2-3 castraveciori acrii
maioneza
sare, piper




Mod de preparare:



Cartofii fierti in coaja si raciti se curata si se toaca cubulete, Pestele curatat de pielite si de eventualele oscioare se toaca si el bucatele potrivite.
Ceapa se toaca solzisori sau se toaca marunt, dupa cum doriti.
Castraveciorii acrii se toaca si ei marunt si se amesteca toate ingredientele intr-un castron mai mare.
Se pune si maioneza dupa gust, mai multa sau mai putina, ca sa nu fie gretoasa salata( fiecare cum doreste).
Se potriveste de gust de sare si piper si se da la rece in frigider. Se serveste dupa 1-2 ore, dupa ce s-au intrepatruns gusturile si s-a racit putin salata, ca aperitiv sau gustare.

Pofta buna.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu